Cum ne protejăm imunitatea în această perioadă?

Acum 4 ani am realizat că un stil de viață pe repede înainte fără prea mult somn sau o alimentație potrivită te poate da peste cap in no time. De aici până la un număr considerabil de răceli, toxinfecții alimentare și alte probleme pe fondul unui sistem imunitar slăbit nu a fost un drum prea lung în cazul meu.

Dintr-o simplă discuție cu o prietenă care îmi povestea despre o cură cu produse apicole pe care ea o ținuse și dăduse roade, am început să fac research considerabil despre aceste produse. De la research am trecut la practică și am început să includ produse precum lăptișorul de matcă, polenul și propolisul în alimentația mea de zi cu zi. Am făcut un set de analize și am discutat cu medicul meu de familie despre beneficiile produselor apicole înainte de a le folosi. Am trecut rapid la trei mese pe zi și două gustări și 8h de somn.

Pentru că gustul acestor produse nu era chiar my cup of tea, am început să le adaug în ovăzul cel de toate zilele, în diverse combinații, cu semințe și fructe. Astfel, într-o toamnă am consumat o cantitate considerabilă de produse apicole ale căror beneficii nu au incetat să apară. A urmat o iarna fară nicio răceală. Niciuna.

De atunci repet această cură în fiecare toamnă și sincer, nu îmi amintesc ultima răceală. Yup, chiar și în acest an, cu toate schimbările și frica generală de a avea o răceală care se poate confunda cu virusul, eu n-am avut nici cel mai mic semn.

Cred că overall este rezultatul unui stil de viață echilibrat și puțin ajutor extern. Anul acesta, pe lângă suplimentele deja existente în rutina mea precum uleiul de pește, am adăugat două suplimente de la Marnys, pe bază de Vitamina B6, propolis, lăptișor de matcă și echinacea.

Propolis Defens Marnys conține 6 ingrediente active (lăptișor de matcă, colostru, propolis, shiitake, reishi, Vitamina B6), având 20 de fiole a câte 10ml fiecare. Acest produs ajută la întărirea sistemului imunitar, are efect energizant, anti-inflamator, iar partea cea mai bună este că …are un gust extra bun! Fiolele sunt fabricate în Spania și nu conțin organisme modificate genetic.

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, producătorul ne mai spune următoarele:

  • previne degradarea țesuturilor și contribuie la repararea lor
  • grăbește vindecarea rănilor ușoare
  • previne uzura și atrofierea mușchilor
  • ajuta la menținerea sănătății pielii
  • ajută în prevenirea bolilor hepatice
  • contribuie la calmarea durerilor gastrice și previne ulcerațiile
  • combate dezvoltarea paraziților intestinali
  • susține sănătatea orală și previne infecțiile gingivale

Eu iau câte o fiolă pe zi înainte de prima masă, iar în mai puțin de o lună am reușit să termin o cutie.

Capsulele cu echinacea și propolis Marnys conțin propolis 100% purificat și reprezintă un aliat de nădejde în scurtarea și refacerea de dupa răceală. Acestea vin în ajutorul întăririi sistemului imunitar, contribuie la diminuarea stărilor de oboseală și îmbunătățește nivelul de energie.

Printre beneficiile acestui produs regăsim și faptul că poate ameliora și elimina afecțiuni ale cavității bucale precum aftele sau candidozele, are o activitate puternică anti-microbiană și analgezică și contribuie la reglarea circulației sangvine.

Eu m-am înțeles foarte bine cu aceste produse, dar vreau să evidențiez faptul că în general suplimentele alimentare ar trebuie să fie alese și administrate cum trebuie pentru că în unele cazuri acestea pot provoca mai multe probleme decât ar putea aduce îmbunătătățiri. Eu mereu am ales suplimentele alimentare după discuții și confirmarea medicului meu de familie, dar și după foarte mult research personal.

Pe site-ul Grădina Sănătății puteți o gamă variată de multe alte suplimente alimentare, dar și multe oferte. De exemplu, dacă luați un produs în cantitate dublă, puteți beneficia de reduceri suplimentare. La o comandă de minimum 199 lei aveți transport gratuit.

Voi ați încercat acest gen de suplimente alimentare? Ce părere aveți despre produsele apicole?

Until next time,

Hugs & kisses

Un gând despre “Cum ne protejăm imunitatea în această perioadă?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s