O nouă comandă Femmeluxe

Hello girls,

Acum câteva săptămâni am plasat o nouă comandă pe site-ul FemmeLuxe. Cred că în fiecare săptămână arunc câte o privire la ei pe site și abia abia reușesc să nu dau iama prin toate categoriile de haine. Mai ales acum, când working from home e the new vibe și realizez că dacă tot cumpăr rochițe elegante, vor sta mult și bine în șifonier. Dar discursul acesta motivațional nu funcționează tot timpul și îmi mai scapă în coș câte un articol mai deosebit și mai puțin versatil.

Pe lângă aceste guilty pleasures, mă orientez mai mult spre haine comfy pe care le port purta prin casă și care să fie și drăguțe. Având în vedere că multe dintre noi nu mai mergem la birou, putem să ne pierdem foarte ușor în rutina de zi cu zi și să nu ne mai îmbrăcăm după bunul plac sau să ne machiem. Acest lucru poate să ne facă să ne pierdem încetul cu încetul câte puțin din încrederea de sine.

Eu încerc din când în când să aplic un ruj, un rimel și să mă pregătesc pentru ziua de muncă precum aș face-o într-o zi normală. Nu fac acest lucru zilnic pentru că pijamalele și pantalonii pufoși de casă rămân my all time favourites, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne neglijăm.

Astfel, am găsit această cămașă-rochiță care mi-a plăcut foarte mult. Materialul este puțin cam subțire pentru gusturile mele, dar modelul este unul deosebit. V-am mai arătat această ținută și în articolul în care făceam recenzia produselor MiOrganics. Eu am o idee pentru a o face mai practică și a nu o uita prin șifonier. Probabil că deja ați văzut prin online acel gen de vestuță/ pulover care se pune peste o cămașă, fiind un articol destul de lărguț. În mintea mea rochița-cămașă ar arăta perfect cu această sleeveless dress cum o numesc ei pe site. Rochița o găsiți aici doar în această culoare aici.

Și cardiganul pe care îl port este tot de la ei, fiind foarte fluffy și comfy. De foarte multă vreme îmi doream un cardigan lung, puțin mai gros, iar acesta este pur și simplu perfect. Îmi place foarte mult materialul și faptul că este lucrat cu foarte multă atenție. Din păcate eu nu l-am mai găsit pe site, dar vă las aici alte articole numai bune pentru iarnă!

Also, am ales și o bluză scurtă pe care o găsiți în categoria Tops alături de alte câteva modele faine. Eu nu am aproximat foarte bine măsura pentru aceasta și mi-am luat o mărime mai mare. Merge foarte bine cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă sau cu fuste cloș. Mie mi se pare un articol versatil, întrucât poate completa foarte bine atât o ținută elegantă, cât și una casual. Pentru că îmi place așa mult acest model, am pus pe wishlist și varianta pe roșu. O găsiți în mai mult nuanțe, toate super drăguțe! În această perioadă o găsiți redusă de la 23.99 £ la 11.99£.

Last but not least, avem și un compleu tare practic și comod. E perfect atât pentru a fi casually worn at home, dar și pentru workouts. Materialul este calitativ, puțin elastic. Mi-au plăcut mult pantalonii pentru că nu sunt tip colant, iar dupa primele spălări materialul se păstrează foarte bine. Găsiți acest compleu în categoria lor de loungewear, pe lângă alte seturi nice.

În ceea ce privește site-ul, este unul internațional, iar produsele vin din UK. Livrarea se face maxim într-o săptămână, în mod normal. În această perioadă este totuși posibil să fie câteva întârzieri. Dacă aruncați o privire veți vedea pe lângă categoriile prezentate, o categorie cu rochițe la 7 £, încălțăminte sau accesorii.

Acum au și o promoție pe site de 20% reducere și transport gratuit folosind codul 12DAYS. Coletele vin direct acasă, deci nu veți sta la cozi la poștă. Mai tot timpul au 20% reducere pentru studenți și transport gratuit în UK.

Voi știați acest site?

Ce produse v-au făcut cu ochiul?

Hugs & kisses,

F.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s