Review: Kit-ul Stop Acnee Gerovital

Hello,

Vă povestisem puțin pe Instagam despre Kitul Stop Acnee de la Gerovital, acesta conține trei produse dedicate tenului acneic sau celui cu probleme, ori cu tendințe de îngrășare în zona T.

Eu iubesc brand-urile romanești și v-am mai povestit aici pe blog despre câteva care îmi plac foarte mult. Gerovital este unul dintre acestea, un brand care a evoluat foarte frumos de-a lungul timpului. Am avut plăcerea să testez atât produse de skincare, cât și de machiaj. În ceea ce privește calitatea produselor, avem o multitudine de produse cu formule și ingrediente faine.

Pentru că din când în când mai avem câte o “bucurie”, am decis că e absolut necesar să am acasă o cremă sau de ce nu, o întreagă rutină pentru când…vine „invazia.” Indeed, vorbesc despre kit-ul de survival Gerovital Stop Acne care conține trei produse affordable, pentru toate vârstele și buzunarele!

Gelul Spumant Purifiant – se folosește zilnic pentru curățarea tenului în profunzime și pregătirea acestuia pentru următorii pași

Crema gel Sebum Control – are o formulă ușoară, se absoarbe imediat în piele și matifiază tenul

Crema Ultra-Activă – este o cremă concentrată care se aplică doar pe zonele cu probleme

Alături de acest kit găsim și un pliant informativ unde există informații mai amănunțite despre frecvența aplicării, cantitatea și proprietățile produselor. Cele mai fun produse mi s-au părut bulinele autoadezive care conțin acid salicilic și au ca scop mascarea monstruleților. Acestea vin atât în varianta transparentă, cât și cu modele și ajută la vindecarea mai rapidă a micilor coșuri. Ele nu fac parte din kit, dar se pot achiționa separat.

În trecut am mai încercat Crema Ultra-Activă Gerovital și mi-a plăcut tare mult pentru că și-a făcut treaba, e affordable și accesibilă. De data aceasta am ales să pun la treabă toate cele trei produse pentru a avea un rezultat satisfăcător.

Tenul meu este predispus la acnee, cu toate că nu mă confrunt cu ea tot timpul, din când în când mă trezesc cu câte o surpriză pe ten. Mai ales în perioada aceea a lunii.

În fiecare seara am grijă să mă demachiez cum trebuie, folosesc o apă micelară, apoi un gel de curățare. Apoi aplic o cremă hidratantă, iar după aceea pe zonele cu coșuri aplic crema Ultra-Activă. De dimineață repet pașii demachierii și apoi aplic crema Sebum Control.

Tenul meu se împacă foarte bine cu produsele din gama Acnee Out și ale mele deja sunt pe terminate. Cel mai mult apreciez faptul că prețul lor este foarte bun și se găsesc mai peste tot.

Voi ați încercat produsele acestea?

Hugs & kisses

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s