Rochii de ocazie must-have anul acesta de pe Ever-Pretty.com

Hello girls,

Long time no fashion post, right?

Dacă mă urmăriți pe Insta, cred că ați văzut că în ultima perioadă a cam fost… perioada costumelor de baie. Suntem cam la jumătatea verii, iar costumele de baie și rochițele au fost pentru mine cam cele mai caute produse din ultima vreme. Am ales câteva care îmi plac mult, din punctul acesta de vedere sunt împăcată. Dacă tot am bifat costumele, rochițele vaporoase pentru nopțile calde de vară, sandalele și pălăriile, îmi râmân pe listă doar…câteva rochii de seară pentru evenimentele care încă se țin anul acesta.

Toate ne dorim să luam parte la evenimentele importante din viața noastră și a celor dragi nouă în haine frumoase, cu accesorii deosebite și un machiaj fresh. Vorbind cu prietenele mele, majoritatea au pus problema întâlnirii cu alte persoane care poartă același model de rochie, ceea ce pentru multe dintre noi nu ar fi foarte plăcut.  Cu aceste considerente, am decis să arunc o privire pe diverse site-uri și să mă orientez spre modele mai deosebite, care au și un preț accesibil. Astfel, am descoperit site-ul EverPretty, cu rochii pentru diverse ocazii, într-o multitudine de culori și mărimi. Deja am pus ochii pe câteva rochițe care sunt pe gustul meu, iar în articolul de astăzi vreau să vă arăt câteva.

 

 

EP00968BD-R11_bcdfe9dd-9027-40fe-95dd-b1ce968007ea_800x

Find it here

How nice is this one? O rochie din voal, vaporoasă, exact ce îmi doream, ceva pentru nopțile de vară, simplă, dar de efect. Mereu mi-au plăcut rochiile lungi, cu toate că nu am prea multe în garderoba. Maybe it’s time to change that, la câte tentații sunt pe acest site…

EP07201BL-L_800x

Find it here

Such a delicate one! Când am văzut-o pe aceasta, mi-am spus că trebuie să o am. Dă un aer de simplitate, iar acest albastru deschis este absolut divin. Pe aceasta am găsit-o în categoria robe demoiselle d’honneur, alături de alte modele faine. Eu aș purta-o și fără să fiu domnișoară de onoare, așa de mult îmi place!

EP00550BK-R3_800x

Find it here

Și bineînțeles că de pe wishlist-ul meu nu putea lipsi o rochie neagră. Dacă tot little black dress e nelipsită din garderoba oricărei femei, eu spun să-i facem loc și celei long black, că tare frumoasă și finuță este. Am văzut mai multe rochii de seara (robe de soirée chic) super dragute!

Dacă v-am stârnit și vouă interesul, vă invit la o incursiune pe acest site, unde vă veți îndrăgosti de fiecare rochiță, garantat!

Ce fel de rochii alegeți pentru evenimentele de anul acesta?

Hugs & kisses.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s