Am revenit pe blog :)

Hello guurls,

Long time, no see, I know, I know. (cliseu, nu?)

Stiu ca am lipsit mult timp din blogosfera, cu toate ca in acest timp de absenta am urmarit, cumva din umbra, toate bloggeritele care imi sunt dragi si imi place sa cred ca sunt la curent cu ce mai e nou in prin zona.

Ultimul an a reprezentat o adevarata provocare pentru mine. Examenul de bacalaureat, admiterea la facultate, mutarea, adaptarea si toate aceste schimbari au avut repercursiuni pe o perioada destul de lunga asupra mea. Dar, simt in sfarsit, dupa aproape un an,plin, ca imi gasesc echilibrul si astfel am ales sa ma intorc la voi. 
Astazi am decis sa postez din nou, am revenit cu forte proaspete si multe idei. Multe dintre postarile vechi erau pe diverse teme, cum ar fi make-up, beauty, fashion, healthy lifestyle, dar de acum ma voi axa doar pe domeniul de make-up si beauty pentru ca asta vreau sa fac, consider ca partea asta ma pasioneaza cel mai mult si as vrea sa o impartasesc cu voi.

Ce s-a mai intamplat nou prin viata mea? Cred ca Bucurestiul imi face mult bine, acum, dupa ce mi-am intrat in ritm. Am terminat primul an de facultate. Am terminat cursul de machiaj avansati din cadrul Dallesgo, despre care va povestez in urmatoarele postari. Iar acum, pentru ca sunt in vacanta si am (aproape) tot timpul din lume, o sa fiu prezenta aici, printre machiaje, festivaluri si plimbari.

Kisses,
F.

2 gânduri despre “Am revenit pe blog :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s